Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als productiemedewerker en wil je graag in Leeuwarden aan het werk? Ben je verder een echte aanpakker die niet terugdeinst voor zwaarder werk? Lees dan snel wat voor leuke vacature wij voor jou beschikbaar hebben.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken regelt de distributie allerhande levensmiddelen. In de functie van productiemedewerker zorg jij voor het aannemen van de producten die binnenkomen. Daarna voorzie jij ze van een sticker met de juiste productiedatum. Vervolgens worden de producten ingepakt en zijn ze klaar voor verzending naar de klant.

In totaal werken er rond de 15 mensen, waarvan er 3 collega’s met jou in de productie aan de slag gaan. Je werkt in een divers team waarin de sfeer gemoedelijk is. Als echte aanpakkers zetten jullie samen de schouders onder het werk, en zorgen jullie dat de klanten hun producten met een tevreden gevoel ontvangen.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. De startdatum is 2 september. Jouw werktijden zijn tussen 08:00 en 17:00 uur. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt behoort een vaste aanstelling bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris ligt tussen de €10,- en €11,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo-opleiding, niveau 3
> je kunt zelfstandig met computers werken
> bezit van een heftruckcertificaat is een pre

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van productiemedewerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via