Vacature: Technisch facilitair manager

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €15,- en €19,- per uur
  • Vacaturenummer 105112

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Groningen zijn we op zoek naar een facilitair manager. Met jouw communicatieve en coördinerende vaardigheden vorm je het gezicht en daarmee het eerste aanspreekpunt voor de gehele organisatie. Jij zorgt er namelijk voor dat alle faciliteiten goed zijn ingericht, zodat de afdelingen zich op hun kerntaken kunnen richten.

In de functie van facilitair manager ben je zowel coördinerend als uitvoerend bezig met alle werkzaamheden die zich richten op gebouw- en installatiebeheer en alles wat hiermee samenhangt. Ten aanzien van het gereedschapsbeheer verzorg je de reparatie, uitgifte en ben je verantwoordelijk voor de kalibratie en keuring hiervan. Normen waaronder NEN 3140 spelen een grote rol binnen de facilitaire afdeling. Je hebt ervaring in het opzetten van systemen die bijdragen aan het borgen van deze norm.

Je onderhoudt de contacten met de externe partijen en werkt hierbij nauw samen met de afdeling Inkoop. Daarnaast hou je je samen met de afdeling Inkoop bezig met het contractbeheer voor onderhoudswerkzaamheden, catering en interne verbouwingsaanvragen. Tot je takenpakket hoort ook de zorg voor aansturing en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden van de medewerkers. Je rapporteert aan de teamleider en adviseert hem over het interne proces, personele aangelegenheden en andere relevante zaken.

Wij bieden je een dynamische functie in een economisch gezond bedrijf. Je komt te werken bij de specialist in de inkoop, verkoop en reparatie van industriële elektronica. Het betreft een fulltime functie en je gaat aan de slag in een informele bedrijfscultuur met een goede werksfeer. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden en een bijpassend salaris.

Functie-eisen

De kandidaat die we zoeken is communicatief vaardig, klant- en servicegericht en sterk in plannen en organiseren.

Daarnaast beschik je over:
• een mbo+/hbo opleiding in de richting Elektrotechniek, Installatietechniek of Bouwkunde
• minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• kennis en ervaring met onderhoud van gebouw, terreinen en installaties
• kennis van elektrische installatie (NEN 3140)

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel of ken jij iemand die dit goed zou kunnen doen? Neem contact op met onze afdeling Techniek op het telefoonnummer 050 206 0200 of mail je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via