Vacature: Melker parttime

  • Salaris Tussen €8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Standplaats Grijpskerk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Met een glimlach rijd je het boerenerf op. Je mag weer koeien melken. Nadat je een overall en laarzen hebt aangetrokken, check je of er bijzonderheden zijn. Met deze in je achterhoofd stap je tussen de koeien. Je drijft ze naar de wachtruimte. Zo, nu heb jij alle ruimte om de ligboxen schoon te maken. Je strooit nog even nieuw zaagsel in de boxen en start de melkmachine. Laat de koeien maar komen! Als ervaren melker herken je dit wel. Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan? Lees snel verder voor wie wij een melker zoeken!

Voor een melkveebedrijf in de omgeving van Grijpskerk zijn we op zoek naar een melker die iedere maandagmiddag zelfstandig een melkbeurt kan oppakken. Na het melken maak je uiteraard de melkput schoon en maak je deze klaar voor de volgende melkbeurt. Indien er bijzonderheden zijn, noteer je deze voor de veehouder en eventuele collega melkers. Zo is iedereen op de hoogte.

Het gaat om een melkbeurt eens per week op maandagmiddag. Dit is dus prima te combineren met school of andere activiteiten. Bij wederzijds goed bevallen, kan je voor langere tijd aan de slag. De verdiensten worden gebaseerd op de cao dierhouderij en bedragen tussen €8,- en €12,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare affiniteit met melkveehouderij
> je kunt zelfstandig melken

Ben jij ervaren melker en wil jij voor deze vacature in aanmerking komen? Stuur dan vandaag nog jouw sollicitatie op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via