Vacature: Operator lasrobot kunststof

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent een echte aanpakker en ziet het werk liggen. Dankzij je technische inzicht en interesse in computergestuurde systemen, weet jij je apparatuur op de juiste manier aan te passen en in te stellen. Herken jij je in deze omschrijving? Dan komen we graag met je in contact!

Wegens uitbreiding in de productie zijn we voor Wijnsma Kozijnen B.V. in Drachten op zoek naar een operator voor de lasrobot. Met deze lasrobot worden de afzonderlijke kunststofdelen gelast tot een kozijn. Als operator draag je zorg voor de juiste instelling van de lasrobot, dit aan de hand van de aangeleverde productieschema’s. Vervolgens plaats je de te lassen delen op de productielijn. Nadat de lasrobot zijn werk gedaan heeft gaan de kozijnen naar de volgende stap in de productie. Hier werk je de lasnaden bij door overtollig kunststof te verwijderen en de verkleurde lasnaden bij te lakken.

Wijnsma Kozijnen is een ambitieus bedrijf met een open en informele sfeer. Momenteel zijn er verdeeld over de verschillende afdelingen 40 werknemers aan het werk om samen het beste resultaat te behalen. Op de afdeling waar je aan het werk gaat kom je te werken in een team van 4 werknemers.

Wanneer je als operator lasrobot aan de slag gaat zal dit het eerste jaar via Abiant zijn. Vervolgens krijg je, bij wederzijdse tevredenheid, een contract rechtstreeks bij Wijnsma Kozijnen. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €12,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo werk- en denkniveau
> je hebt technisch inzicht en bent geïnteresseerd in het werken met computers
> je werkt precies en gestructureerd

Wil jij aan de slag als operator lasrobot? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via