Vacature: Schoonmaker productielocatie

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij een grondige schoonmaakklus niet uit de weg en staat kwaliteit voor jou hoog in het vaandel? Ben jij verder tenminste iedere vrijdag beschikbaar voor een grote schoonmaakklus? Lees dan verder wat jij als schoonmaker op een productielocatie voor ons kunt betekenen.

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van hygiëne en reiniging van productielocaties. Het gaat hierbij om locaties waar levensmiddelen worden verwerk. In de productiehal maak je tanks, machines en onderdelen schoon. Ook zorg je voor het robuuste schoonmaakwerk bij het reinigen van de vloeren. Het is voor de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct essentieel dat de schoonmaakwerkzaamheden grondig en secuur worden uitgevoerd. De opdrachtgever heeft een goede naam als het gaat om de kwaliteit van het werk dat zij leveren. Als schoonmaker ben je dus iemand voor wie kwaliteit belangrijk is en ga je professioneel te werk.

In deze functie kun je op vrijdag zowel overdag als ’s avonds aan het werk. Overdag werk je van 07:00 uur tot 15:00 uur. Van uitloop in de uren is zelden sprake. Wel kan het op termijn voorkomen dat je bij spoed doordeweeks op een andere dag eens gevraagd wordt om te werken. Uiteraard gaat dit in overleg.

Ben je overdag druk met andere activiteiten, zoals een opleiding, maar wil je wel graag bijverdienen? Dan is de avonddienst wellicht iets voor jou! Je werkt dan van 18:00 uur tot ongeveer 02:00 uur. Wanneer je deze late dienst draait, ontvang je een leuke toeslag van 50% over het reguliere loon.

We zoeken iemand die gemotiveerd is om dit werk voor langere tijd te doen. De uitbetaling van het salaris gaat op basis van de schoonmaak cao en zal tussen €9,- en €13,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

• je bent woonachtig in de omgeving van Joure
• je bent in bezit van VCA of ben bereid dit te halen

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als schoonmaker? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons toe! Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via