Vacature: Operator agrarische sector

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring met het bedienen van machines en kun jij leiding geven aan een groep collega's? Dan ben jij misschien wel de nieuwe operator waar wij in de buurt van Scheemda naar op zoek zijn!

Als operator ga je aan de slag bij onze opdrachtgever in het oosten van Groningen. Dit bedrijf is verwerker van natuurvezels en produceert hiermee onder andere duurzame panelen voor de huizenbouw. Jij zorgt er in deze functie voor dat de machines voor het mengen en persen van de bouwpanelen op correcte wijze bediend worden. Dit doe je deels zelf, en voor een deel begeleid je de medewerkers op de werkvloer hiermee. Je bent dus iemand die goed in staat is om uitleg te geven. Verder ben je van nature een leider en kun je een groep van zo'n 10 collega's aansturen.

Als ervaren operator ben je in staat om mee te denken in het productieproces en weet je waar nodig verbeteringen aan te dragen. Je bent iemand die zich kan vinden in de verduurzaming de akkerbouw en van bouwprocessen. Verder zoeken wij iemand die over goede communicatieve vaardigheden beschikt om alle collega’s op positieve wijze aan te sturen.

De functie is per direct beschikbaar. Je draait hierbij dagdiensten tussen 07:00 en 17:00 uur, maar wanneer de werkdag eens langer duurt is dit voor jou geen enkel probleem. Het salaris voor deze functie wordt bepaald op basis van jouw ervaring en ligt tussen de €13,- en €17,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt mbo werk- en denkniveau
> je hebt affiniteit met de agrarische sector
> je bent in het bezit van rijbewijs B en een heftruckcertificaat
> je hebt werkervaring met geautomatiseerde procesbesturing
> je bent in het bezit van een Vapro diploma (pre)

Beschik jij over de juiste ervaring en wil je graag aan het werk als operator? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via