Vacature: Medewerker technische dienst

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Hoogezand
  • Salaris Tussen €12,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 105159

Over de functie

Heb jij enige ervaring als elektromonteur of werktuigbouwkundige en wil je deze ervaring graag uitbreiden in een veelzijdige functie? Voor een moderne plantenkwekerij in de buurt van Scheemda zoeken wij een gedreven medewerker voor de technische dienst.

Dit succesvolle plantenkweekbedrijf groeit snel en is actief op zowel nationaal als internationaal gebied. Met meer dan 160.000 m2 kasoppervlakte en meer dan 200 medewerkers behoren zij tot de toonaangevende kwekerijen in Europa. Het doel van jouw functie is het leveren van technische ondersteuning zodat de werkzaamheden in de kwekerij constant draaiende gehouden kunnen worden.

Als technisch medewerker houd jij je bezig met het onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties van de kwekerij. Denk hierbij aan het aanleggen en repareren van (kleine) elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld aan besturingspanelen. Ook voer je periodieke controles uit, ondersteun je collega monteurs en registreer je jouw werkzaamheden in het interne systeem.

We bieden jou een werkplek in een team van bevlogen vakmensen. Wegens de omvang van het bedrijf is dit een functie met veel afwisseling in de werkzaamheden. Eigen initiatief, oplossingsgericht denken en een zelfstandige werkhouding passen hier goed bij. Je gaat fulltime (38 uur) aan het werk en verdient hierbij een salaris tussen de €2.039,80 en € 2.790,26 bruto per maand. De hoogte hiervan hangt af van jouw ervaring. In de eerste instantie is de functie voor 6 maanden beschikbaar.

Functie-eisen

• je hebt tenminste een mbo- opleiding richting elektrotechniek/ werktuigbouwkunde
• je beschikt over werkervaring als medewerker technische dienst
• je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de medewerker technische dienst waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via