Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je groene vingers, werk je klantgericht én ben je in staat om vanaf een tekening een tuin aan te leggen? Heb je daarnaast ervaring als hovenier en beschik je over voldoende plantenkennis? Dan is dit je kans! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Akkrum zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier.

Als hovenier bestaan jouw werkzaamheden uit het aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Ook het plaatsen van schuttingen en bestraten van een terras hoort bij de werkzaamheden. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je gemakkelijk communiceert en klantvriendelijk bent.

Het familiebedrijf waar je aan de slag gaat, is gevestigd in het midden van de provincie Friesland. Het gaat om een klein bedrijf met informele sfeer. Vanwege verloop binnen dit hoveniersbedrijf is er een plek vrijgekomen voor een ervaren hovenier. Het is dus erg belangrijk dat je ervaring hebt in alle aspecten van tuinaanleg en tuinonderhoud.

Je kan fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €13,- en €15,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

• Je hebt een hoveniersopleiding afgerond (minimaal mbo niveau 3)
• Je hebt aantoonbare ervaring als hovenier
• Je bent in bezit van rijbewijs B(E)
• Je bent in bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen

Wil jij in aanmerking komen om bij dit leuke bedrijf als hovenier aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging in Joure. Telefoonnummer: 050 206 0092/ mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via