Vacature: Productiemedewerker wasserette

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bolsward
  • Salaris Tussen €10,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104808

Over de functie

Wil jij werken in een leuk team en ben jij flexibel inzetbaar? Ben jij daarnaast in staat om zorgvuldig om te gaan met strikte regels op gebied van hygiëne? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een grote wasserij in Friesland zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor de sorteerafdeling.

Onze opdrachtgever is dienstverlener in het reinigen van werkkleding voor onder andere zorginstellingen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Voor klanten van de opdrachtgever is het erg belangrijk dat zij schone en steriele kleding dragen. Tijdens het wassen en inpakken van de kleding wordt daarom gewerkt volgens duidelijke regels rondom hygiëne.

Je gaat aan de slag op de sorteerafdeling. In de sorteerruimte komt de kleding binnen en controleer je deze op aanwezigheid van pennen of andere gereedschappen. Vervolgens wordt de gecontroleerde kleding gesorteerd en klaargezet voor het juiste wasprogramma.

Binnen het bedrijf wordt er gewerkt in ploegendiensten en je kan worden ingepland tussen 06:00 en 22:00 uur. Er wordt rekening gehouden met ieders wensen ten aanzien van de planning maar de voorkeur gaat uit naar iemand die zich flexibel kan opstellen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Eventueel ook op zaterdag in drukke tijden, maar zaterdag is geen standaard werkdag. Indien je in de avonden werkt, ontvang je leuke toeslagen over je normale uurloon.

Het bedrijf waar je gaat werken is vroeg in de ochtend en laat in de avond slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier dien je wel rekening mee te houden. Het salaris is conform cao en wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is €10,- à €11,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je bent bij voorkeur in bezit van eigen vervoer
• je gaat zorgvuldig om met regels op gebied van hygiëne

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via