Vacature: Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Heb jij affiniteit met dakbedekking? Ben je sterk in het begeleiden en managen van projecten? Houd jij van uitdaging en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Stop met zoeken! Wellicht heb je jouw droombaan bij deze al gevonden!

Voor een dakbedekkersbedrijf in de omgeving van Joure zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/ calculator. In deze functie begeleid je projecten vanaf de calculatie tot de afronding van het project. Om alles in goede banen te leiden houdt je nauw contact met leveranciers, opdrachtgevers en collega’s. Niet alles is goed te managen vanuit kantoor. Je gaat daarom ook met enige regelmaat op pad om de lopende projecten te monitoren en begeleiden.

Als werkvoorbereider heb je een uitdagende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen en houdt de projecten nauwlettend in de gaten. Ondanks jouw professionele organisatie, kom je wel eens voor onvoorspelbare situaties te staan. Je moet stressbestendig zijn en snel kunnen schakelen zodat je de juiste beslissingen kunt nemen in ad-hoc situaties.

Je komt te werken bij onze opdrachtgever, een familiebedrijf op gebied van dakbedekking. Samen met circa 25 ambitieuze collega’s zet jij je in voor betrouwbaarheid, kwaliteit en de beste service. De projecten die je gaat begeleiden zijn erg uiteenlopend in de soort dakconstructie, object en opdrachtgever.

Deze vacature voor werkvoorbereider staat open voor een fulltime dienstverband voor langere tijd. De werktijden zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur. Het salaris is conform cao. Afhankelijk van jouw leeftijd verdien je tussen €13,- en €17,- bruto per uur (richtlijn).

Functie-eisen

• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
• Je hebt een opleiding tot bouwkundige of bedrijfskundige afgerond
• Je hebt ruime kennis van en ervaring met programma’s Word, Excel en Outlook

Ben jij enthousiast geworden en ben jij de werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Met vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Joure. Telefoonnummer: 050 206 0092/ mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via