Vacature: Leerling timmerman modelmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij onlangs een studie richting bouwkunde of timmerman afgerond? Of volg je op dit moment nog een BBL- opleiding? Dan hebben wij een fulltime baan als leerling timmerman in de aanbieding!

Voor een bedrijf in Noord-Nederland dat gespecialiseerd is in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk zijn wij op zoek naar een leerling timmerman modelmaker.
Binnen het bedrijf word je opgeleid maar enige ervaring als timmerman is hierbij wel noodzakelijk. In deze functie leer je hoe je betonmallen voor trappen en balkons kunt maken. Je leert om vanaf een tekening een mal in spiegelbeeld te maken. De mallen moeten zo nauwkeurig mogelijk gemaakt worden zodat er daarna een goed eindproduct van beton kan worden gemaakt.

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen en gespecialiseerd in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt. Het team bestaat uit circa twintig collega's, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf is werken in een professioneel team met korte lijnen. Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd met veel doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

• je bent bezig met een opleiding richting timmerman of bouwkunde of hebt deze onlangs afgerond
• je werkt erg nauwkeurig
• je hebt technisch inzicht

Ben jij die leerling modelmaker timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Je kan voor vragen of meer informatie terecht bij ons uitzendbureau in Spijk via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via