Vacature: Onderhoudsmedewerker productie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Eemshaven
  • Salaris Tussen €9,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104352

Over de functie

Ben jij een harde werker met schoonmaakervaring op productielocaties? De bietencampagne gaat komende week weer van start en dat betekent dat de fabriek van de Suiker Unie weer op volle toeren draait. Hygiëne speelt hierbij een belangrijke rol en daarom zoeken wij per direct een gemotiveerde schoonmaak medewerker! Je verricht veegwerk, stoft leuningen af en zorgt dat de omgeving de hele dag werkbaar blijft voor jouw collega’s. Ben jij geschikt? Laat hier jouw gegevens achter!

Heb jij ervaring in een productieomgeving, kennis van mechanische techniek en lijkt het jou fantastisch om met een klein team onderhoud en inspecties aan machines uit te voeren? Lees dan snel verder wat deze vacature onderhoudsmedewerker productie in de Eemshaven inhoudt.

Onze opdrachtgever is onder andere leverancier van hoogwaardige smeermiddelen ter onderhoud en optimalisatie van machines. Na het volgen van een interne opleiding voer je als onderhoudsmedewerker productie voor dit bedrijf smeer-technisch onderhoud uit. Denk hierbij aan werkzaamheden die variëren van het verversen van olie, het nemen van monsters voor analyses en het doorsmeren van machines en lagers. Verder voer je zelfstandig inspecties uit en signaleer en rapporteer je over storingen en lekkages in smeersystemen. De kennis en uitgevoerde werkzaamheden weet je op vakkundige en klantvriendelijke wijze over te brengen aan klanten.

Omdat je tijdens de rapportage onder andere gebruikt maakt van MS Office is het van belang dat je hier basiskennis van hebt. Wij zoeken iemand met een echte doorzettersmentaliteit die fulltime beschikbaar is.

Functie-eisen

• je hebt een achtergrond in de productie/industrie, bijvoorbeeld als (proces)operator
• je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de onderhoudsmedewerker productie waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via