Vacature: Leidinggevende schoonmaakbedrijf De Haan

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 102114

Over de functie

Heb jij ervaring als leidinggevende in de schoonmaakbranche en ben je op zoek naar een uitdagende parttime baan met toekomstperspectief? Lees dan hier wat de functie van leidinggevende inhoudt.

Schoonmaakbedrijf De Haan is een schoonmaakbedrijf in de buurt van de stad Groningen waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van hoogwaardig materieel en de nieuwste reinigingstechnieken. Als leidinggevende beheer je de schoonmaakactiviteiten van een aantal panden in de regio’s Groningen en Drenthe. Jij draagt er zorg voor dat deze panden goed en volgens de kwaliteitsnormen worden schoongemaakt. Kortom, je voert controlerondes uit om zo de kwaliteit van het schoonmaakwerk te beheersen. Belangrijk is dat je oog hebt voor detail en waar nodig ook zelf de handen uit de mouwen steekt.

Het betreft een zelfstandige en dynamische functie. Je werkt in deze functie 15 uren per week. Dit is verdeeld over 5 dagen van 3 uur. Omdat de schoonmaak van kantoren en gebouwen vaak buiten kantoortijden plaatsvindt vind je het geen probleem om aan het begin van de avond te werken. Het kan voorkomen dat je bij ziekte en of verlof van medewerkers zelf gaat helpen in de schoonmaak.

Wij bieden jou een functie met toekomstperspectief, je kunt als leidinggevende namelijk voor langere tijd aan de slag. Salariëring is volgens Schoonmaak en Glazenwassers-cao. De hoogte hiervan ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je woont in of vlakbij Groningen (stad)
• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Word jij de nieuwe leidinggevende voor schoonmaakbedrijf De Haan? Reageer dan direct! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via