Vacature: Leidinggevende schoonmaakbedrijf De Haan

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 102114

Over de functie

Heb jij ervaring als leidinggevende in de schoonmaakbranche en ben je op zoek naar een uitdagende parttime baan met toekomstperspectief? Lees dan hier wat de functie van leidinggevende inhoudt.

Schoonmaakbedrijf De Haan is gevestigd in Ten Boer. Het bedrijf heeft service, kwaliteit en klantcontact hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van hoogwaardig materieel en de nieuwste reinigingstechnieken. Als leidinggevende heb je circa 70 panden in de regio’s Groningen en Drenthe in beheer. Jij zorgt er voor dat de schoonmaak van deze panden goed en volgens de kwaliteitsnormen verloopt. Kortom, je voert controlerondes uit om zo de kwaliteit van het schoonmaakwerk te beheersen. Belangrijk is dat je oog hebt voor detail en waar nodig ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast weet je op motiverende wijze sturing te geven aan de schoonmaakmedewerkers.

Het betreft een zelfstandige en dynamische functie waarbij je 15 uren per week werkt. Dit is verdeeld over 5 dagen van 3 uur. Omdat de schoonmaak van kantoren en gebouwen vaak buiten kantoortijden plaatsvindt vind je het geen probleem om aan het begin van de avond te werken. Het kan voorkomen dat je bij ziekte en of verlof van medewerkers zelf gaat helpen in de schoonmaak.

Wij bieden jou een functie met toekomstperspectief, je kunt als leidinggevende namelijk voor langere tijd aan de slag. Salariëring is volgens Schoonmaak en Glazenwassers-cao. De hoogte hiervan ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je woont in of vlakbij Groningen (stad)
• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Word jij de nieuwe leidinggevende voor schoonmaakbedrijf De Haan? Reageer dan direct! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via