Vacature: Juridisch adviseur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Noord - Nederland
  • Salaris Tussen €15,- en €19,- per uur
  • Vacaturenummer 105171

Over de functie

Heb jij een afgeronde juridische opleiding en heb jij sterke affiniteit met de agrarische sector? Voor een gerenommeerd makelaarskantoor gespecialiseerd in agrarisch en landelijk vastgoed zijn wij op zoek naar een ambitieuze juridisch adviseur.

Jij krijgt de kans om je onder leiding van een zeer ervaren juridisch adviseur te verdiepen in dit boeiende vak met onderwerpen als onteigening, (erf)pacht, pachtbeheer, planschade en nadeelcompensatie, voorkeursrecht en juridisch advies over aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig juridisch adviseur Je bent dan ook gedreven om door te groeien tot een waardevolle, vakkundige gesprekspartner voor uiteenlopende klanten uit de agrarische sector.

Je stapt binnen in een zeer behulpzame, transparante bedrijfscultuur. Een hecht, uiterst ervaren team met een hele realistische, maar wel degelijk ambitieuze kijk op de agrarische wereld. Zoals gezegd mag je rekenen op een uitstekende (interne )opleiding en gedegen inwerkbegeleiding door vakkundige collega’s.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Naast een afgeronde juridische opleiding op hbo/wo-niveau heb je affiniteit met en kennis van de agrarische sector. Vanzelfsprekend beschik je daarnaast over een sterk gevoel voor ondernemerschap en een commerciële en dienstverlenende instelling. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en diepgaande juridische kennis wordt jij een uitstekende gesprekspartner op uiteenlopende niveaus.

Laat jij zien wat je waard bent dan behoort een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheid. Ga jij liever als ZZP-er aan de slag? Ook dat is mogelijk.

Heb jij na het lezen van dit profiel het gevoel dat jij dé kandidaat bent voor deze functie? En wil jij snel eens kennismaken met het vakkundige, bevlogen team achter deze organisatie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Abiant Werving en Selectie op tel 050 2060091.

Deel deze vacature via