Vacature: Leerling dakdekker bitumen

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Dankzij jou zijn de Noord- Nederlandse daken bestand tegen oer-Hollandse weersomstandigheden met regen, wind, vorst en sneeuw. En dat is wel zo fijn met de koelere maanden op komst! Ben jij niet bang om op hoogte te werken en kun jij een fysieke klus aan? Dan past deze baan van leerling dakdekker perfect bij jou.

Je gaat als leerling dakdekker aan het werk bij een klein bedrijf uit het noorden van de provincie Groningen.

Omdat het een klein bedrijf is werk je nauw samen met je collega’s. Zij leiden jou de komende maanden op tot een volwaardig dakdekker. ’s Ochtends vroeg rijd je eerst naar het bedrijf en bespreek je de klussen voor je werkdag. Daarna vertrek je samen met een collega in de bedrijfsbus op weg naar klanten. Het bedrijf doet klussen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Aangekomen op locatie bestaan je werkzaamheden uit het verwijderen van dakleer, daken isoleren, lood en zink plaatsen, en het aanbrengen en branden van nieuw dakleer. Af en toe komt het ook voor dat je dakpannen of golfplaten op daken aanbrengt.

Uiteraard wordt er van jou als leerling dakdekker niet verwacht dat je alles al weet. Wel vragen we voor deze functie enige ervaring met werkzaamheden in de bouw. Om veilig op locatie te kunnen werken is een VCA certificaat nodig, maar deze kun je in overleg via Abiant behalen. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de €8,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

• VCA- certificaat (ook te behalen via Abiant)
• enige ervaring in de bouw
• je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Ben jij de leerling dakdekker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via