Vacature: Dakdekker Dakpanvernieuwing van Dijk

  • Salaris Tussen €12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt ervaring met werkzaamheden in de bouw en zou je ervaring graag breed willen inzetten. Dat komt goed uit! Voor Dakpanvernieuwing Van Dijk uit Oude Pekela zoeken wij per direct een bouwmedewerker die over ervaring met timmerwerkzaamheden beschikt.

Het team van Dakpanvernieuwing Van Dijk bestaat op dit moment uit 6 hardwerkende medewerkers uit de regio rondom Pekela en Winschoten die op een gezellige en informele manier met elkaar omgaan. Als enthousiast persoon met ervaring met timmerwerken of andere bouwwerkzaamheden pas jij hier perfect tussen! Dakpanvernieuwing Van Dijk plaatst nieuwe en renoveert bestaande dakpannen, dakgoten en windveren. Samen met een ploeg collega’s ga je langs bij particulieren en bedrijven in de provincie Groningen. Om zo snel mogelijk te kunnen werken ga je met behulp van een kraan het dak op. Oude dakpannen en materialen worden door jou en je collega’s verwijderd. Daarna brengen jullie op vakkundige wijze nieuw isolatiemateriaal, windveren en dakpannen aan. Hierbij verricht je ook timmerwerken, dus ervaring hiermee is extra mooi meegenomen.

De ervaring die je als bouwmedewerker meebrengt zorgt ervoor dat je het werk snel zelfstandig op pakt. Door dagelijks op tijd te komen, initiatief te tonen en je klantvriendelijk te presenteren laat je zien over verantwoordelijkheidsgevoel te beschikken. Je krijgt dan ook de kans om door te groeien en op termijn zelfstandig klussen aan te pakken. Een prachtige kans om voor langere tijd aan het werk te gaan dus. En het mooiste van alles? Je maakt mensen blij met een prachtig, en veilig nieuw dak boven hun hoofd!

Als bouwmedewerker ga je 40 uur per week aan het werk. In de weekenden houd je tijd voor jezelf omdat je alleen op doordeweekse dagen aan het werk bent. Jouw werktijden liggen hierbij tussen 07:00 en 16:00 uur.

Functie-eisen

• werkervaring in de bouw
• je hebt geen hoogtevrees
• rijbewijs B

Ben jij de hardwerkende medewerker die wij voor Dakpanvernieuwing Van Dijk zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via