Vacature: Kitter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenwouden
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105199

Over de functie

Werk jij met uiterste precisie en wil je graag in de bouwsector aan het werk? Of heb je wellicht al ervaring als kitter en zou je graag aan de slag willen bij een jong en fris bedrijf? Dan is dit jouw kans om als kitter aan de slag te gaan.

In een nieuwbouw-, verbouw of renovatiewoning is het goed afdichten van kitvoegen van uiterst belang. Goed en professioneel afgedichte kitvoegen voorkomen namelijk vochtschade en voorkomen zo gezondheidsrisico’s en hoge herstelkosten. Het bedrijf waarvoor jij gaat werken heeft zich hierin gespecialiseerd. Vanuit de vestiging in de regio Veenwouden werkt een jong team op locaties bij klanten verspreid door heel Nederland.

De functienaam zegt eigenlijk al genoeg; als kitter is het jouw belangrijkste taak om naden en kieren tussen tegels en stenen af te dichten met kit. Met een ploeg van 2 of 3 collega’s gaan jullie langs bij klanten. Wanneer je nog weinig ervaring hebt in de bouw zal je intern door een collega worden opgeleid zodat je over tijd zelfstandig als kitter aan het werk kunt. Jullie klanten zijn verspreid over het land maar incidenteel kan het ook voorkomen dat jullie een klus in België of Duitsland verrichten. Omdat je soms dus langere afstanden aflegt starten je werkdagen vaak tussen 07:00 en 07:30 uur.

De startdatum van de functie wordt in overleg bepaald maar is bij voorkeur zo spoedig mogelijk. De kandidaat die wij zoeken is bereid te leren in een team van ervaren collega’s. Wij bieden je een fulltime baan in een stabiele werkomgeving en in een team met jonge, enthousiaste collega’s. Je krijgt de kans om voor langere tijd aan het werk te gaan. Wanneer jij jezelf bewijst kun je zelfs een vast contract verdienden. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao Bouw en ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
• je bent fulltime beschikbaar

Ben jij een kitter, of wil jij het vak graag leren? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl..

Deel deze vacature via