Vacature: Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Deel jij graag de spreekwoordelijke lakens uit? Zie jij in een bouwproject precies wat er van wie gevraagd wordt om zo iedereen optimaal in te zetten en wil jij je hierin de komende ontwikkelen? Dan bezit jij de eigenschappen van de werkvoorbereider die wij zoeken!

Voor een groot en gevestigd bouw- en installatiebedrijf zoeken wij een bevlogen werkvoorbereider. Met een aparte tak voor dakbedekking biedt dit bedrijf voor alle type daken, nieuwbouw en renovatie, de juiste oplossing. Breed genomen zorg jij als werkvoorbereider voor het calculeren, ondersteunen en voorbereiden van alle werkzaamheden rondom de dak techniek.

Zo onderhoud jij het contact met de dakdekkers, klanten en fabrikanten. Jij bent de centrale speler die alle verschillende betrokkenen verbindt en bedient. Wanneer er reparaties worden ingepland en aanvragen binnen komen verwerk jij deze. Ook zorg je ervoor dat de dakdekkers te allen tijde met goed bevoorrade bussen op pad kunnen. Wanneer er aanvullende of speciale materialen nodig zijn voor een specifieke reparatie bestel je deze tijdig. Intern maar ook richting de klant zorg je dat de uitgevoerde werkzaamheden worden gerapporteerd. Je denkt mee in bouwprojecten, stelt offertes op en zorgt dat deze worden opgevolgd. Tot slot overleg je met fabrikanten over opdrachten en eventuele problemen die zich voordoen.

Met de functie van werkvoorbereider krijg je dus een veelzijdige baan met veel zelfstandigheid. Je krijgt daarnaast de kans om via het bedrijf trainingen en opleidingen te volgen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen in jouw rol. Van nature ben jij iemand die werk naar zich toe trekt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Omdat je met veel partijen te maken hebt kun je op verschillende niveaus communiceren en doe je dit altijd op klantvriendelijke wijze.

Functie-eisen

• minimaal een afgeronde mbo opleiding, niveau 4 afgerond richting werktuigbouwkunde
• werkervaring als werkvoorbereider
• ervaring met Microsoft Office

Heb jij het in je om als werkvoorbereider aan het werk te gaan? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via