Vacature: Verkoopadviseur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt gevoel voor design op gebied van woninginrichting en bent op de hoogte van de laatste trends. Maar kun jij je ook inleven in een klant, om passend advies te bieden die aansluit bij zijn/ haar wensen? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor een opdrachtgever in de interieurbranche zijn wij op zoek naar een vakkundig verkoopadviseur.

Je komt te werken bij een woonwinkel in de omgeving van Dokkum. Voor complete wooninrichting kan men hier terecht. Denk hierbij niet alleen aan meubels zoals kasten, banken en stoelen maar ook bedden, vloeren en raamdecoratie. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De klanten moeten zich welkom voelen en er wordt gestreefd naar een vakkundig, passend advies dat bij de klant past.

Als verkoopadviseur ontvang je (potentiële) klanten in de winkel. Je voorziet hen van deskundig advies om zo de verkopen te stimuleren. Ook kan het voorkomen dat je bij mensen thuis langs gaat. Je begeleidt daarnaast het traject van verkoop tot aflevering. Tevens monteer je de goederen bij de klant thuis. Bovendien help je bij het aannemen en controleren van de binnengekomen goederen.

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte kandidaat met een representatieve houding en uitstraling. Bij voorkeur heb jij kennis van gesprekstechnieken zodat jij weet hoe je een gesprek moet sturen. Om ook de orders goed te kunnen verwerken is het van belang dat jij kennis hebt van computerprogramma’s als Word en Excel. Ervaring met een order verwerkingssysteem zou helemaal mooi meegenomen zijn.

Onder service wordt tevens verstaan dat de producten worden geleverd en gemonteerd bij de mensen thuis. Dit hoort ook bij jouw werkzaamheden. Je dient dus in een goede fysieke gesteldheid te zijn en twee rechterhanden te hebben.

Het gaat om een fulltime functie waarbij de dagen in overleg zijn. De werktijden vallen binnen de openingstijden van de winkel. Het salaris voor verkoopadviseur is conform cao wonen.

Functie-eisen

• je bent in bezit van rijbewijs B
• je hebt ervaring in de interieurbranche (pre)
• je bent klantgericht, representatief en kan een gesprek sturen
• je bent handig met montagewerkzaamheden

Kan jij niet wachten om als verkoopadviseur aan de slag te gaan? Verstuur dan vandaag nog jouw sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via