Vacature: Werkplaatschef autogarage

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €14,- en €20,- per uur
  • Vacaturenummer 105215

Over de functie

Onder jouw leiding heerst er een goede sfeer in een team. Met technische kennis en een vakbekwame houding ben je een voorbeeld voor je collega’s. Daarnaast weet je de kwaliteiten van jouw monteurs optimaal in te zetten. Heb jij het in je om werkplaatschef te worden bij een moderne autogarage in Emmen?

Jij wordt de nieuwe werkplaatschef van een zeer moderne autowerkplaats in Emmen. Onder jouw leiding worden de benodigde werkzaamheden in de werkplaats zo optimaal mogelijk ingepland en uitgevoerd. Door je kennis en ervaring als eerste autotechnicus weet je het team van monteurs zo in te zetten dat iedereen zijn kwaliteiten optimaal benut. Voor technische vragen kunnen je collega’s zonder problemen bij jou terecht. Daarnaast zorgt jouw positieve en heldere manier van aansturen voor een goede sfeer binnen het team. Op deze manier worden reparaties en controlebeurten snel maar ook zeker met de hoogste kwaliteit uitgevoerd. Het belangrijkste uitgangspunt is voor jou namelijk die tevreden klant die zorgeloos de weg op kan.

Je krijgt van ons de kans om fulltime (38 uur) aan het werk te gaan. Daarnaast weten wij hoe belangrijk persoonlijk ontwikkeling van medewerkers is. Je krijgt daarom de ruimte tot het volgen van vakgerichte opleidingen zodat je met het oog op de toekomst kunt doorgroeien binnen het bedrijf. Tot slot ontvang je bij een fulltime dienstverband naast je 24 vrije dagen per jaar ook nog eens vijf vrij opneembare ATV dagen. Kortom: een prachtige baan in een professionele omgeving met voldoende toekomstperspectief!

Functie-eisen

• diploma eerste autotechnicus/ technisch specialist
• aantoonbare ervaring als werkplaatschef
• je bent in het bezit van rijbewijs B

Beschik jij over het leiderschap en de kennis om deze vacature van werkplaatschef in te vullen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via