Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Zoutkamp
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In de buitenlucht en op het land, daar voel jij je thuis. Je staat met beide benen op en in de grond en hebt een opleiding in de richting akkerbouw gevolgd. Ben jij de persoon die wij hier omschrijven en wil jij graag fulltime aan het werk om jouw kennis in de akkerbouw uit te breiden? Lees dan verder welke vacature van akkerbouw medewerker wij beschikbaar hebben.

Het mooie familiebedrijf waar jij fulltime gaat werken is gevestigd in de buurt van Zoutkamp. Op de 100 hectare grond van het akkerbouwbedrijf worden ligt de focus op het verbouwen van pootaardappelen en suikerbieten. Op de trekker en met de benodigde machines rijd je op het land om te ploegen, frezen en poten. Ook ben je tijdens de oogst verantwoordelijk voor de correcte sortering en selectie van het pootgoed. Vanuit je akkerbouw opleiding heb je kennis opgedaan over deze werkzaamheden. Daarnaast heb je bij jouw eerdere stages of werkgevers vaker trekker gereden en ben je dus een zelfstandig trekker chauffeur.

We bieden jou een functie met zekerheid. Je kunt als akkerbouw medewerker namelijk het hele jaar door aan het werk op dit bedrijf. Naast jouw werkzaamheden op het land ben je namelijk ook verantwoordelijk voor klein onderhoud aan het machinepark. Verder help je met het opruimen van de twee vernieuwde loodsen op het bedrijf. Je verdient als akkerbouw medewerker een salaris tussen de €10,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

• werk- of stage ervaring in de akkerbouw
• een afgeronde opleiding richting akkerbouw/ plantenteelt
• je bent in het bezit van rijbewijs T
• ervaring met besturen landbouwmachines

Is deze fulltime baan als akkerbouw medewerker precies wat jij zoekt? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 0092 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via