Vacature: Trekkerchauffeur loonwerk

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Je werkt graag met zwaardere machines zoals trekkers, maaimachines en kranen. De afgelopen jaren heb je dan ook al wat ervaring opgedaan als trekkerchauffeur. Wil je deze ervaring graag uitbreiden in een fulltime baan? Ga dan via Abiant aan de slag als allround loonwerker!

Je gaat aan het werk voor een bedrijf in de buurt van Leek. Zij verrichten werkzaamheden voor zowel agrarische bedrijven in de buurt, als voor projecten in de GWW- sector. De rode draad hierin is uiteraard dat je in de meeste gevallen als trekkerchauffeur aan het werk bent. In samenspraak met jou wordt er gekeken welke projecten het beste bij je passen. Voel jij je helemaal thuis op een agrarisch bedrijf? Dan ga je vooral bezig met werkzaamheden zoals mest rijden, ploegen, sleepslangen, maaien, schudden, wiersen en balen persen. Past de GWW sector toch beter bij jou? Dan zal je meer worden ingezet op werkzaamheden in de wegenbouw.

Wij bieden jou een fulltime baan als loonwerker. Je kunt dus flink wat uren draaien en kunt daarnaast voor langere tijd aan het werk. Je salaris wordt bepaald op basis van de cao LEO en de hoogte hiervan hangt af van jouw werkervaring in het loonwerk. Als indicatie hiervan verdien je ongeveer tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Als tegemoetkoming worden daarnaast jouw zelf gereisde kilometers van en naar het werk vergoed. De eis is daarom wel dat je binnen een straal van 30 kilometer om Leek woont.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B en T
• je hebt de beschikking over eigen vervoer
• je woont binnen een straal van 30 km om Leek

Ga jij binnenkort aan het werk als loonwerker via Abiant Leek? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via