Vacature: Technisch commercieel accountmanager duurzame energie

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drenthe
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Voor een adviesbureau op het gebied van duurzame energie zijn wij op zoek naar een technisch commercieel accountmanager.

De onderneming adviseert en begeleidt het MKB van conceptvorming tot ingebruikname van de gekozen duurzame energie oplossingen (zonne-energie, warmtepompen, kleine windmolens en biomassaverbranding). In alle fasen geeft het bedrijf de ondernemer inzicht wat de mogelijkheden en meest optimale (bedrijfsspecifieke) oplossingen zijn. Het adviesbureau bestaat uit 7 professionals op het gebied van duurzame energie en is gevestigd in Noord-Drenthe.

Wat houdt de functie in?
In de functie van commercieel technisch accountmanager ben je met name verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers in de agrarische sector. Je adviseert opdrachtgevers in de 5 noordelijke provinciën in de genoemde technologiegebieden. Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren projectleider met technisch inzicht en kennis van de agrarische markt. In samenwerking met je collega’s begeleid je gehele projecten van vooronderzoek tot en met ingebruikname van de installaties.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid bij een innovatief bedrijf. Het bedrijf kent een informele en prettige werksfeer in een hecht en professioneel team van vakspecialisten. Je werkgebied is Noord Nederland. De aanstelling is in eerste instantie voor een half jaar op detacheringsbasis. Bij gebleken geschiktheid zal daarna een jaarcontract bij het bedrijf worden geboden. Er zal een salaris worden vastgesteld behorend bij jouw kennis en ervaring.

Functie-eisen

• een afgeronde hbo opleiding technisch / bedrijfseconomisch
• je hebt ervaring in een technisch- commerciële functie binnen de proces- / installatietechniek
• sterke affiniteit met duurzame energieconcepten in de agrarische markt.
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift
• woonachtig in Groningen of Drenthe

Interesse? Dan zien we graag je cv met motivatie tegemoet. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of mail naar afruitema@abiant.nl.

Deel deze vacature via