Vacature: Technisch accountmanager

  • Salaris Tussen €15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in mechanisch onderhoud en revisies in de maritieme sector, de chemische industrie en de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een gedreven technisch accountmanager. Het bedrijf is dé vakspecialist als het gaat om revisie van o.a. tandwielkasten en hydraulische cylinders.

Het betreft een stevige commerciële functie waar jij als accountmanager wordt uitgedaagd om het snel groeiende bedrijf verder op de kaart te zetten in Noord Nederland. In deze uitdagende en zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor acquireren en adviseren van nieuwe opdrachtgevers. Je bent nauw betrokken bij het gehele traject van het uitbrengen van advies tot sluiten van het contract. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor beheer van de bestaande accounts en bouw je deze contacten verder uit tot een duurzame relaties. Jouw focus ligt op bedrijven in de maritieme sector, en daarnaast richt je je op de chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie. Met jouw technische kennis en je neus voor commerciële kansen weet je een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie. Daarnaast ben jij hét gezicht van het bedrijf op beurzen, netwerkbijeenkomsten en open dagen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
• mbo+/hbo werk- en denkniveau
• bij voorkeur een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde
• enkele jaren werkervaring in een technische buitendienstfunctie
• goede kennis van de industriële en maritieme sector in Noord Nederland

Vanzelfsprekend beschik je daarnaast over een flinke dosis doorzettingsvermogen, een sterk gevoel voor ondernemerschap en een commerciële en dienstverlenende instelling. Daarnaast beschik je over voldoende technische bagage om een vakkundige gesprekspartner op uiteenlopende niveaus te zijn.
Wij bieden jou een commerciële uitdaging bij een dynamische en snel groeiende organisatie. Je stapt in een uiterst vakkundig en hecht team met korte communicatielijnen. Je krijgt alle vrijheid om op eigen wijze doelstellingen te behalen en zelfstandig vorm te geven aan de functie. Laat jij zien wat je waard bent dan behoort een vast contract uiteraard tot de mogelijkheden.

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel dan ontvangen wij graag jouw CV inclusief een motivatie. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact om te nemen met Abiant Werving en selectie op tel 050 2060091. Fabian Brinkema of Annet Fruitema vertellen je graag meer over het onze opdrachtgever en de functie.

Deel deze vacature via