Vacature: Allround medewerker grondverzet

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij bieden een brede, uitdagende functie voor iemand die van aanpakken weet, beschikt over twee rechterhanden en die het leuk vindt om zo en nu dan andere werkzaamheden op te pakken. Is dit iets waar jij al een tijdje naar op zoek bent? Lees onderstaande tekst en laat je gegevens achter!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn we op zoek naar een allround medewerker grondverzet. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitgraven, vlak maken of ophogen van de grond. Hierbij maak je gebruik van grondverzetmachines zoals een trekker en/of minikraan.

De opdrachtgever waarvoor je komt te werken verricht al het grondverzetwerk in Noord Nederland. Daarnaast bieden zij diensten aan in het loon-, sloop- en aanlegwerk. Jij bent breed inzetbaar en vindt het geen probleem om verschillende klussen aan te nemen.

De ideale kandidaat heeft enige ervaring met één of meer van de genoemde werkzaamheden. Je bent een harde werker, flexibel inzetbaar en je bent zo snel mogelijk beschikbaar. Het bruto uurloon is volgens de Leo-cao.

Functie-eisen

Past bovenstaande vacature perfect bij jou? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie contact opnemen met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via