Vacature: Procesoperator agrarisch

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Opeinde
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104762

Over de functie

Jij denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je bewaakt de kwaliteit, stelt machines in en verhelpt storingen. Vind je het daarbij geen probleem om in een ploegendienst te werken? Dan zal deze vacature als agrarisch procesoperator je vast aanspreken.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen zoeken we een procesoperator agrarisch. Je hoofdtaken als procesoperator zijn het in de gaten houden van het proces en het onderhouden van de machines. Het proces waar jij je op gaat richten, is het drogen van gras en het gras wat omgezet wordt naar brok. Dit vindt allemaal plaats in de drogerij.

De kernactiviteiten binnen de drogerij betreffen het kunstmatig drogen van groenvoedergewassen die worden verwerkt tot brok of baal, die dienen als diervoeder. De drogerij beschikt over twee trommeldrooginstallaties. Gehakselde groenvoeders worden in een droogtrommel gedroogd en verder verwerkt tot brok of baal. Gemiddeld kan de drogerij zo'n 600.000 kilogram vers gras in 24 uur verwerken. Het droogprincipe is vrij simpel: het verse groenvoer wordt gedroogd met behulp van hete lucht.

De perfecte kandidaat gaat een uitdaging niet uit de weg maar houdt het hoofd koel. Je hebt bij voorkeur ervaring in de techniek en weet storingen op te sporen en op te lossen. Vanwege het seizoenswerk vind je het geen probleem om in de winter je voornamelijk bezig te houden met het schoonmaken en onderhouden van de machines.

Je komt te werken in een team van 15 tot 25 collega’s. Er heerst een laagdrempelige sfeer en een echte agrarische mentaliteit. Je werkt fulltime en in een 2-ploegendienst. Het salaris is volgens de Groenvoerdrogerijen-cao. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt het loon tussen de €10,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

• agrarische achtergrond (pre)
• ervaring met het werken met machines

Wil je graag aan de slag als operator in een drogerij? Solliciteer dat direct! Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via