Vacature: Meewerkend voorman groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij het gehele komende jaar gegarandeerd zijn van een fulltime baan in de groenvoorziening? Dan is dit jouw kans! Abiant Emmen biedt jou een baan waarin je als ervaren voorman groenvoorziening een groep medewerkers gaat aansturen. Reageren kan tot en met donderdag 10 oktober!

Vanaf begin 2020 ga je aan het werk bij een groenvoorzieningsbedrijf uit Emmen. Zij verzorgen in Emmen en de daaromheen liggende dorpen het groenonderhoud, bijvoorbeeld aan wijken, perken, pleinen en bedrijventerreinen.

Als meewerkend voorman groenvoorziening ligt jouw focus op de aansturing en ondersteuning van een groep groenvoorzieners. Je bent verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden. Je verdeelt de taken onder je collega groenvoorzieners, leert ze de kneepjes van het vak en stuurt waar nodig bij. Dit doe je op een enthousiaste en positieve instelling manier zodat je de hele groep gemotiveerd houdt. Wel zorg je ervoor dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd worden afgerond en je werkt uiteraard ook zelf mee. Voor de groenwerkzaamheden kunnen jij en je team gebruikmaken van moderne maaimachines, heggensnoeiers, bosmaaiers en kettingzagen.

We bieden jou een gegarandeerde functie van januari tot en met december 2020. Ook in de maanden buiten het gangbare groenseizoen ga je dus fulltime aan het werk! Het salaris voor deze functie van meewerkend voorman groenvoorziening ligt tussen de €11,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

• mbo opleiding hovenier, niveau 3
• je bent in het bezit van rijbewijs BE
• je beschikt over een VCA- Vol certificaat

Beschik je over ervaring als voorman in de groenvoorziening? Solliciteer dan uiterlijk donderdag 10 oktober! Voor meer informatie of voor vragen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 050 206 0092 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via