Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen €11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Kabel- en leidingwerkzaamheden komen jou niet onbekend voor. Je hebt eerder als grondwerker gewerkt en bent nu op zoek naar een nieuwe fulltime baan. Je bent dan ook iemand die zijn handen graag uit de mouwen steekt en deinst niet terug voor fysiek zwaar werk. Heb jij het in je om als grondwerker aan de slag te gaan?

Jouw rol als grondwerker omvat werkzaamheden zoals voorsteken, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten. Ook assisteer jij de machinist op de rupskraan bij het afgraven van stukken grond en het wegscheppen van zand. Als grondwerker kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Bij voorkeur heb ervaring met kabel- en leidingwerk. Heb je wat minder ervaring? Dan komen we ook graag met jou in contact, omdat er voldoende bij te leren valt.

Als grondwerker ben je uit het juiste hout gesneden wanneer je het liefste buiten werkt. Ook als dat betekent dat je zo nu en dan een Nederlands buitje te verduren krijgt. Met een schep in de hand ga je samen met je team gedreven te werk en sta jij aan de basis van de aanleg van kabels en buizen bij woningbouw, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering. Wij zoeken iemand die fulltime als grondwerker aan de slag wil. Jouw salaris ligt tussen de €11,50 en €12,35 bruto per uur.

Functie-eisen

• je hebt ervaring met kabel- en leidingwerk
• je bent in het bezit van rijbewijs B
• je beschikt over een VCA-certificaat

Ga jij aan de slag als grondwerker ? Solliciteer dan gelijk! Voor meer informatie of voor vragen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via