Vacature: Medewerker betoncentrale

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij je hard maken voor een goede kwaliteit beton? Ben je daarnaast ook graag fysiek bezig? Ben je daarnaast ook nog eens op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature wel eens heel interessant voor jou zijn. Wij zijn namelijk op zoek naar een fulltime medewerker voor een betoncentrale in Friesland.

Onze opdrachtgever handelt in betonproducten maar produceert ook zelf beton(producten) in hun eigen betoncentrale. Voor deze betoncentrale zijn wij op zoek naar een allround medewerker die ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden.

Je voert onder andere controlerende werkzaamheden uit om de kwaliteit van de grondstoffen, het betonmengsel en de prefab producten te waarborgen. Daarnaast help je ook met alle overige werkzaamheden zoals het laden van de betonmixers en spoelen van de molen. Ten slotte draag je actief bij aan een schone en nette werkomgeving en help je met het verrichten van onderhoud aan de machines. Een baan vol afwisseling dus!

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur. De lijnen zijn kort en je werkt samen met een aantal betontechnologen. Deze functie staat open voor een fulltime dienstverband van 40 uren per week. De uren worden verdeeld over 4 werkdagen en bij voorkeur ben je bereid om op zaterdag te werken. Als medewerker betoncentrale verdien je tussen de €12,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

• mbo werk- en denkniveau
• affiniteit met of ervaring in de betonindustrie
• je bent flexibel, zelfstandig en ziet het werk liggen

Spreekt deze vacature jou aan en wil je aan de slag als medewerker betoncentrale? Wij ontvangen het liefst vandaag nog jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via