Vacature: Productiemedewerker isolatiemateriaal

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Munnekezijl
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 104743

Over de functie

Werk jij zeer precies en lijkt het jou leuk om productiewerk in een naaiatelier te combineren met montagewerk bij klanten? Dan past deze vacature van productiemedewerker isolatiemateriaal zeker bij jou!

Je gaat als productiemedewerker aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van alle soorten thermische, akoestische en brandwerende matrassen. Met deze matrassen isoleren zij bijvoorbeeld cv-installaties. Met het isoleren van cv- installaties bij zowel particulieren als bedrijven kan warmteverlies worden voorkomen en daarom energie worden bespaard.

Allereerst behoort het maken van deze hoezen en isolatiematrassen tot jouw taken. Als productiemedewerker ontwikkel je op maat gemaakte isolatiematrassen. Deze naai je op de productielocatie in Munnekezijl in elkaar. Dit werk komt zeer precies maar dat is jou op het lijf geschreven. Wat deze functie extra veelzijdig maakt is dat je vervolgens als montagemedewerker langs gaat bij klanten in het land om deze matrassen en hoezen aan te leggen. Je bent dus naast je werk als productiemedewerker ook veel onderweg en hebt zo contact met verschillende klanten.

We bieden jou een functie waar je per direct mee kunt starten. Je draait een werkweek van 38 uur en krijgt de kans om je tenminste een aantal maanden te bewijzen. Als productiemedewerker werk je op de locatie in Munnekezijl met zo’n 5 tot 10 collega’s samen. Het salaris voor deze functie ligt tot de €10,- en €12,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B
• je woont in de omgeving van Munnekezijl

Werk jij precies en wil je graag aan het werk als productiemedewerker van isolatiemateriaal? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via