Vacature: Melker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €8,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 105266

Over de functie

Jij staat het liefste tussen de koeien bent daar graag met je handen aan het werk. Heb je misschien naast je school, studie of werk nog wat tijd over en zou je die graag besteden op een melkveebedrijf? Dat komt goed uit! Voor een melkveebedrijf iets ten noorden van Bedum zoeken wij nog een melker.

Dit echte Groningse melkveebedrijf biedt onderdak aan zo’n 300 melkkoeien. Deze worden gemolken in een 2x14 Boumatic Rapid Exit melkstal. Voor verschillende melkbeurten zoeken we op het bedrijf nog versterking. Allereerst neem je op de maandag, woensdag en vrijdag de ochtend melkbeurten voor je rekening. Daarnaast verzorg je van maandag tot en met vrijdag de avondmelkingen op het bedrijf. Houd er rekening mee dat je per dienst ongeveer 4 uren aan het werk zult zijn. Daarnaast is het in overleg mogelijk om in de weekenden te werken.

Zou je wel graag aan het werk willen als melker, maar passen deze tijden niet helemaal bij jouw schema? Of kun je misschien maar op een paar van de bovengenoemde momenten? Geen zorgen! Ook voor het doen van andere melkbeurten kun jij je ook op deze vacature reageren zodat we voor jou een geschikte werkplek kunnen vinden.

Het gaat om een baan voor langere periode en de salariëring is volgens Dierhouderij-cao. Het salaris ligt tenminste tussen de €8,- en €12,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en je ervaring als melker.

Functie-eisen

• je hebt enige ervaring als melker
• je kunt zelfstandig aan het werk.

Beschik jij over de ervaring of de wil om als melker aan het werk te gaan via ons uitzendbureau in Bedum? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via