Vacature: Montagemedewerker houtbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent handig, beschikt over technisch inzicht en zet graag dingen in elkaar. Ben jij daarnaast op zoek naar fulltime werk voor langere tijd? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij zijn op zoek naar timmerman die het leuk vind om montagewerkzaamheden te doen in houtbouw.

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat houten gebouwen ontwerpt, produceert en plaatst voor professionele opdrachtgevers. Voorbeelden van de houten gebouwen zijn: carports, tuinhuisjes, schuurtjes, tuinhekken en afrasteringen.

Als montagemedewerker houtbouw houd jij je bezig met het monteren van de gebouwen op locatie bij particulieren. Je werkt altijd in kleine groepjes dus je gaat met een paar collega’s op pad. Je verzamelt ’s ochtends bij het bedrijf in Stadskanaal. Vervolgens rijd je naar de werklocatie voor die dag, ergens in Friesland, Groningen of Drenthe.

Jouw hoofdtaken zijn timmerwerkzaamheden, (af)monteren, stellen en aanbrengen van hang- en sluitwerk. Wanneer je ook al ervaring hebt met het plaatsen van kozijnen en deuren komt dit goed van pas. Omdat je met collega’s en klanten werkt, dien je communicatief vaardig en representatief te zijn.

Deze functie is ontstaan vanwege een toename van de drukte in het bedrijf. Het gaat dan ook om een fulltime functie voor langere tijd. De verdiensten voor montagemedewerker houtbouw liggen tussen de €11,50 en €12,50 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• afgeronde opleiding tot en werkervaring als timmerman of in de bouw
• rijbewijs B en eigen vervoer
• geldig VCA-certificaat

Ben jij de montagemedewerker houtbouw die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via