Vacature: Autospuiter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €9,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 102291

Over de functie

Als autospuiter ben jij pas tevreden als de klant dit ook is! Als jij je hierdoor aangesproken voelt, dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor deze functie.

Als autospuiter zorg je ervoor dat beschadigde auto's weer als nieuw de garage verlaten. Je schuurt, ontvet, plamuurt en plakt (een deel van) de auto af zodat de auto weer perfect uit de spuitcabine komt. Uiteraard behoren ook de bijkomende werkzaamheden tot jouw takenpakket.

Onze opdrachtgever richt zich op het herstel van schades aan personenauto's en lichte bedrijfswagens waarbij de leeftijd, de grootte of het merk niet uitmaakt. Daarbij wordt gewerkt met de meest moderne technische apparatuur.

Functie-eisen

Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E), eigen vervoer en woont in Noord-Nederland.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij de autospuiter die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via