Vacature: Werkvoorbereider Dak Montage Noord

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €12,- en €19,- per uur
  • Vacaturenummer 105298

Over de functie

Jij gaat aan de slag als werkvoorbereider voor Dak Montage Noord in Bedum. Dit dakdekkersbedrijf voorziet de Noord Nederlandse daken van bitumineuze-, kunststof-, zinken- en EPDM-dakbedekking. Het gaat hierbij om dakbedekking van daken die geen dakpannen hebben. Het dakdekkersbedrijf monteert, onderhoudt en repareert daken in Groningen, Friesland en Drenthe en verricht haar werkzaamheden ook in andere delen van het land.

Als werkvoorbereider maak je offertes op basis van opnames, en calculeer je offertes ter voorbereiding van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Daarnaast maak je bouwfysische- en windbelastingsberekeningen, en vraag je offertes op voor materieel, materialen en onder aanneming. Tenslotte onderhoud je als werkvoorbereider contact met de klanten, leveranciers en onderaannemers. In deze veelzijdige en zelfstandige functie is het de uitdaging om voor opdrachten alles op de juiste plaats en tijd te krijgen en een voor de klant zo optimaal mogelijke aanbieding te maken.

Als werkvoorbereider heb je een uitdagende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen en houdt de projecten nauwlettend in de gaten. Ondanks jouw professionele organisatie, kom je wel eens voor onvoorspelbare situaties te staan. Je moet stressbestendig zijn en snel kunnen schakelen zodat je de juiste beslissingen kunt nemen in ad-hoc situaties.

We bieden jou een functie waarin je met veel zelfstandigheid aan het werk kunt. Jouw salaris ligt tenminste tussen de €12,- en €19,- bruto per uur. Je gaat aan het werk bij een professioneel bedrijf met een fijne informele werksfeer.

Functie-eisen

• een afgeronde mbo opleiding
• 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in de dakbedekking/ bouwbranche
• kennis van MS Office

Heb jij het in je om aan het werk te gaan als werkvoorbereider bij Dak Montage Noord? Reageer dan direct. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via