Vacature: Middagmelker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Beschik jij over ervaring als melker en wil je deze graag zelfstandig toepassen binnen een nieuw bedrijf? Dan is dit je kans! In de omgeving van Leek zoeken wij per direct een middagmelker.

Jij gaat als middagmelker aan het werk op een melkveebedrijf gevestigd ten noorden van de stad Groningen. Iedere week verzorg jij hier zelfstandig twee middag melkbeurten vanaf 15:00 uur. Naast het melken van het vee ben je op dit moderne melkveebedrijf bezig met het schoonmaken van wachtruimtes en melkstallen en het signaleren van eventuele bijzonderheden (bijvoorbeeld ziekte). Wanneer jij je werk goed doet, en het leuk vindt om te doen is het mogelijk om de werkzaamheden uit te breiden naar vier middagen per week.

Om als middagmelker aan de slag te gaan moet je over enige werkervaring als melker beschikken zodat je het werk zelfstandig uit kunt voeren. We bieden jou een functie op een groot en modern melkveebedrijf. Jouw salaris ligt in elk geval tussen de €8,- en €12,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• je kunt zelfstandig melken
• je bent in het bezit van rijbewijs B of kunt met de fiets komen

Ben jij de middagmelker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via