Vacature: Monteur buitendienst

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn vanwege de toenemende drukte op zoek naar een monteur buitendienst. Wij zoeken iemand die 3 dagen in de week kan assisteren en uiteindelijk zelfstandig onderhoud kan uitvoeren. Ben jij woonachtig in de omgeving van Groningen, beschikbaar voor 3 dagen in de week en heb je een afgeronde technische mbo opleiding? Bekijk dan de vacature!

Als monteur buitendienst ben je verantwoordelijk voor het (chemisch) technisch reinigen, renoveren en de-contamineren van diverse installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koel- en warmte apparatuur. Het is specialistenwerk maar hier wordt je intern goed voor opgeleid.

Het bedrijf waarvoor je komt te werken is gespecialiseerd in het totaalonderhoud van installaties. De kracht schuilt in het brede dienstenpakket wat ze aanbieden, gecombineerd met een voortdurende drang naar innovatie. De totale ontzorging van de klant, daar draait het om. Het betreft in eerste instantie een parttime baan van 24 uur (maandag – woensdag), maar deze uren kunnen op dit duur uitgebreid worden. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de € 12,- en € 18,- zijn.

De monteur die we zoeken is breed inzetbaar. Je kunt zelfstandig werken en je voelt je verantwoordelijk voor de uitvoering van je werk. Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en je bent netjes, correct en beleefd tegenover de klant. Houd er rekening mee dat er soms wisselende werktijden zijn, dit kan ook af en toe het weekend zijn. Hier staat uiteraard een passende beloning tegenover.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een afgeronde technische MBO opleiding
• je bent flexibel als het gaat om werktijden
• je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
• je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben of ken jij de monteur die we zoeken?! Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via