Vacature: Montagemedewerker trappen

  • Salaris Tussen €5,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent iemand die precies werkt, hebt oog voor montagewerk en vindt hout daarnaast een erg mooi product om mee te werken. Komt deze omschrijving met jou overeen? Dan ben jij een goede kandidaat voor de vacature van montagemedewerker trappen!

Het bedrijf waarvoor jij als montagemedewerker aan de slag gaat is gevestigd in Leek en is gespecialiseerd in het bouwen en monteren van houten trappen. Dit varieert van rechte steektrappen en kwartslagtrappen tot Z-trappen. Deze worden vandaag de dag veelal geleverd aan bouwbedrijven en particulieren in het noorden van Nederland.

Als montagemedewerker ga je nauw samenwerken met de eigenaar van het bedrijf. Vanuit de werkplaats draai je mee in het productieproces en bewerk je het hout tot kant en klare traponderdelen.
Samen gaan jullie bij klanten op bezoek om de gewenste trappen te monteren en installeren. We bieden jou een functie waarin je de ruimte krijgt om te leren. Met zijn jarenlange ervaring kan de eigenaar jou namelijk al zijn kennis en kunde overbrengen. Wel zoeken we daarom iemand die affiniteit heeft met hout en houtbewerking. Je werkt een fulltime week van 40 uur, waarbij je dagdiensten werkt op doordeweekse dagen. Je houdt in het weekend dus genoeg vrije tijd over.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
• je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij klaar om binnenkort te starten als montagemedewerker trappen? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via