Vacature: Meewerkend voorman productie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over uitstekende leidinggevende capaciteiten en steek je ook zelf graag de handen uit de mouwen? Lees dan meer over deze uitdagende functie van Meewerkend voorman productie.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde internationale handelsonderneming in (oud)papier gevestigd in Oost-Groningen. Het bedrijf koopt en verkoopt (oud)papier en papier gerelateerde producten over de hele wereld. Bijna alle producten worden op locatie in containers verladen voor verscheping over de hele wereld.

Als meewerkend voorman vervul je een belangrijke rol. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team van ca. 7 productiemedewerkers en 2 chauffeurs. Je zorgt ervoor dat het gehele proces omtrent de verwerking, opslag en distributie van (oud)papier doeltreffend en efficiënt verloopt. Daarbij hoort vanzelfsprekend een correcte administratieve verwerking van de transportdocumenten. Tot slot ben jij het aanspreekpunt op de werkvloer voor de directie en denk je proactief mee over verbeterprocessen.

Wij bieden jou een uitdagende verantwoordelijke functie met toekomstperspectief. Je stapt binnen in een dynamisch en groeiende bedrijf met korte lijnen tussen de directie en de verschillende afdelingen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
• je beschikt over mbo4 werk- en denkniveau
• je hebt een aantal jaren ervaring in een leidinggevende functie in de productie

Daarnaast ben jij je bewust van de voorbeeldfunctie die je als meewerkend voorman hebt. Je beschikt dan ook over een energieke en positieve werkhouding en op hectische momenten behoud jij het overzicht. Jij hebt affiniteit met productieprocessen en jij draagt graag je steentje bij aan het optimaliseren en verbeteren van deze processen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan ontvangen wij graag jou sollicitatie inclusief een motivatie. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact om met Abiant Werving & selectie op tel 050 2060091.

Deel deze vacature via