Vacature: Servicecoördinator Beveiliging

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Groningen zijn we op zoek naar een service coördinator. In de rol van servicecoördinator draag je zorg voor het op zelfstandige wijze inplannen, voorbereiden, opvolgen en waar nodig afmelden van onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard bewaak je hierin de factor efficiëntie met betrekking tot de inzet van eigen personeel en mogelijk ingehuurde derden. Je verzorgt eerstelijns storingsdiagnose op afstand en stuurt desgewenst de monteur goed geïnstrueerd richting de klant.

Wanneer nodig weet je duidelijk prioriteiten te stellen en breng je desgewenst wijzigingen aan in de planning ten behoeve van een vlotte en professionele afhandeling. Je handelt conform de gemaakte contractuele afspraken en je bent scherp op het signaleren van afwijkingen. Daarnaast verricht je servicegerichte administratieve taken. Vanuit ondernemend oogpunt voer je verbeterprocessen door binnen de afdeling.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de € 13,- en € 17,- zijn.

Functie-eisen

• je beschikt over een mbo 4 opleiding, bij voorkeur aangevuld met gerichte cursussen op het gebied van brandmeld- en ontruimingsinstallaties en security systemen
• je beschikt over aantoonbare relevante ervaring in een soortgelijke rol
• je beschikt over commerciële gerichtheid, nauwkeurigheid en je gaat enkel voor kwaliteit

Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en je bent communicatief sterk in woord en geschrift. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

Ben of ken jij diegene die we zoeken?! Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via