Vacature: Schoonmaker regio Veendam

  • Salaris Tussen €10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Door jouw werk als schoonmaker kunnen vele medewerkers dagelijks in een net en schoon kantoor aan het werk. En dat is wel zo fijn! Jij draait je hand dan ook niet om voor een grondige schoonmaakklus. Woon je in de buurt van Veendam en wil je graag parttime in de ochtend aan de slag als schoonmaker? Lees dan verder wat deze vacature inhoudt.

Je gaat op doordeweekse ochtenden schoonmaken in een kantoorpand in Veendam. Je zorg ervoor dat de hallen netjes worden gestofzuigd, maakt koelkasten schoon in de kantine, zorgt ervoor dat de entree er tiptop uitziet en maakt ook het sanitair in het gebouw schoon. Let op, de werktijden voor deze functie staan vast: je begint namelijk iedere ochtend om 07:00 uur. Meestal werk je op een ochtend tussen de 2 en 2,5 uur (ongeveer 10-12 uur per week). Deze schoonmaakfunctie biedt je dus voldoende ruimte om tijdens je dag nog andere dingen te ondernemen. Omdat er geen reiskosten worden vergoed zoeken wij een kandidaat die in (de nabije omgeving van) Veendam woont.

Om deze vacature van schoonmaker te vervullen hoef je niet perse ervaring te hebben als schoonmaker. Het gaat er vooral om dat jij secuur, en in hoog tempo kunt werken. We bieden jou een functie voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat wanneer je goed presteert de mogelijkheid bestaat om voor langere tijd aan het werk te gaan. Jouw salaris in ligt tussen de €10,- en €12,- bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B
• je bent op doordeweekse ochtenden beschikbaar

Word jij onze nieuwe schoonmaakmedewerker in Veendam? Reageer dan direct. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via