Vacature: Leerling onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je een technische mbo- opleiding gevolgd en zoek je nu een mooie werkplek om ervaring op te doen in jouw vakgebied? Stop dan met zoeken! Wij hebben de ideale werkplek voor je beschikbaar in Leek.

Op de productielocatie waar jij gaat werken worden allerhande producten verpakt in plastic. Hier staan dan ook vele machines die dagelijks moeten worden voorzien van onderhoud. En dat is precies wat jij als leerling monteur gaat doen. Met ondersteuning van een collega monteur ga je bezig met het uitvoeren van onderhouds-, reparatie en nieuwbouwwerkzaamheden van technische aard aan de machines die het bedrijf rijk is. Je werkt hierbij volgens de veiligheidsvoorschriften. Verder help je bij het verhelpen van storingen en het reinigen van machineonderdelen en zeefbanden. Ook vind jij het geen probleem om te ondersteunen bij het pruimen van de werkplaats en het technisch magazijn.

We bieden jou een functie waarin je de ruimte krijgt om jouw schoolkennis verder uit te breiden in de praktijk. Hierbij ligt jouw salaris als leerling onderhoudsmonteur tussen de €11,- en €12,- bruto per uur. Je kunt direct fulltime aan de slag, en wanneer jij je diensten bewijst krijg je de kans om een vast contract te verdienen.

Functie-eisen

• je hebt een technische mbo- opleiding gevolgd
• je kunt met eigen vervoer op locatie komen

Ben jij klaar om binnenkort te starten als leerling onderhoudsmonteur? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via