Vacature: Medewerker riolering

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Zuidbroek
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 101805

Over de functie

Een zware klus? Die ga jij zeker niet uit de weg. Je bent in fysiek dan ook in goede staat en krijgt er energie van om tijdens je werk lichamelijk bezig te zijn. Dit werk is zeker niet voor iedereen weggelegd. Heb jij het in je om aan het werk te gaan als medewerker riolering?

Het bedrijf waarvoor je gaat werken richt zich op riool technische werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan activiteiten rondom het reinigen en ontstoppen van riolen. Daarnaast worden ook constructiewerkzaamheden in de vorm van vervanging en vernieuwing van afvoerleidingen door het bedrijf verzorgd. De klanten zijn hierbij met name bedrijven, woningbouwverenigingen en particuliere huishoudens.

In de functie van medewerker riolering ben je verantwoordelijk voor het dagelijks uitvoeren van onderhoud, reparaties en vernieuwing aan rioleringen. Samen met een collega bezoek je klanten en ben je in staat om herstelindicaties te maken. Om dit werk te kunnen doen moet je uit het goede hout gesneden zijn; je moet een aanpakker zijn. Daarmee bedoelen we dat je een harde werker bent die ervoor open staat om nieuwe dingen te leren. Heb je dus nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard wordt ervaring en kennis altijd op prijs gesteld. Ben je dus al in staat om zelfstandig te werken dan nodigen wij jou ook van harte uit om te reageren.

We bieden jou een fulltime baan waarbij je 38 uur per week aan het werk bent. Hierbij werk je overzichtelijke diensten van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 08:00 tot 17:00 uur. Jouw salaris ligt tussen de €12,- en €15,- bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B
• woonachtig in de omgeving van Scheemda

Ben jij de aanpakker die aan de slag gaat als medewerker riolering? Solliciteer dan hier! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via