Vacature: Adviseur particuliere verzekeringen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Winschoten
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 105354

Over de functie

Ben jij in het bezit van een WFT Basis en Schade Particulier diploma en lijkt het je geweldig om jouw kennis en ervaring op dit gebied te verbreden binnen een klein en hecht bedrijf? Dan is dit jouw kans! Voor een onderneming in Groningen zoeken we per direct een adviseur particuliere verzekeringen.

Je gaat werken voor een klein bedrijf dat haar klanten voorziet van financiële dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingen en leningen. Dit doen zij vanuit twee vestigingen in Groningen en Winschoten. De focus ligt op maatwerk en persoonlijke begeleiding voor particuliere klanten. Het huidige team bestaat dan ook uit collega’s met een echte passie voor hun vak. Het team waarin je gaat werken is klein, maar zeer hecht en binnen de werkzaamheden neemt iedereen zijn verantwoordelijkheden om het beste resultaat voor klanten te realiseren. Samenwerken en elkaar sterker maken is dan ook het ultieme doel binnen dit team!

Als adviseur particuliere verzekeringen werk je in de binnendienst van het bedrijf. Hier adviseer je bestaande en nieuwe klanten op het gebied van schadeverzekeringen. Door het onderhouden van contacten weet je waar mogelijk jouw persoonlijke portefeuille uit te breiden. Tot slot ondersteun je waar nodig hypotheekadviseurs. Als adviseur particuliere verzekeringen krijg je dus te maken met een breed takenpakket. Hierin neem je jouw verantwoordelijkheden en heb je oog voor de kansen die zich bij klanten voordoen. Vanuit een opleiding en het liefst ook een vorige baan heb je (enige) ervaring met verzekeringen en hypotheken. Beschik je nog over weinig ervaring maar is deze functie jou wel op het lijf geschreven? Geen zorgen! Ook dan komen wij graag meer te weten over jouw interesse en motivatie voor de functie.

We bieden jou een fulltime functie van 38 uur per week. Het bijbehorende salaris voor deze functie ligt tussen de €10,- en €14,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring.

Functie-eisen

• mbo 4/ hbo werk- en denkniveau
• je bent in het bezit van WFT Basis en Schade particulier

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan als adviseur particuliere verzekeringen? Solliciteer dan hier! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via