Vacature: Makelaar

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €13,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 105359

Over de functie

Beschik jij over ervaring in de makelaardij en lijkt het jou fantastisch om een verantwoordelijke functie binnen een klein makelaarskantoor in Groningen te bekleden? Lees verder wat we jou in deze functie van makelaar kunnen bieden.

Jij gaat als makelaar aan het werk bij een makelaarskantoor dat beschikt over vestigingen in Groningen en Winschoten. Relaties uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland kunnen hier terecht omtrent zaken aangaande aankoop, verkoop, hypotheekadvies, verzekeringen, leningen en belastingzaken. Het bedrijf levert dus een brede service.

Je gaat werken in een klein team met drie collega’s. Dit zorgt ervoor dat je een breed takenpakket voor je rekening krijgt. Je verzorgt de opname van nieuwe objecten en werkt deze uit. Daarnaast houd jij je bezig met de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers. Ook ben je verantwoordelijk voor het plannen en verzorgen van bezichtigingen met (potentiële) klanten. Te allen tijde fungeer je als aanspreekpunt en weet je op professionele wijze het contact met klanten en opdrachtgevers te verzorgen. De inkomende en uitgaande correspondentie naar de betrokken partijen verwerk je op zorgvuldige wijze. Zowel in woord als geschrift ben je dus communicatief vaardig.

Je gaat werken in een professioneel team met een ware winnaarsmentaliteit. Als makelaar ben je dan ook iemand die van nature commercieel is ingesteld. Dit wil zeggen dat jij jezelf maar ook jouw collega’s weet te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Als makelaar ben jij uiteraard het visitekaartje van dit bedrijf. Je hebt dus een representatief uiterlijk en gaat klantvriendelijk te werk. We bieden jou een functie waarin je 32 uur per week aan de slag kunt met een passend salaris tussen de €13,- en €17,- bruto per uur. De uiteindelijke hoogte hangt af van jouw ervaring.

Functie-eisen

• je bent RMT of K-RMT gecertificeerd
• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Heb jij het in je om als makelaar in Groningen aan de slag te gaan? Solliciteer dan hier! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via