Vacature: Industrieel reiniger

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hoogeveen
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104171

Over de functie

Houd jij van afwisseling in jouw werkzaamheden en ben je in staat om fysiek zwaar werk te verrichten? Ben je ook flexibel inzetbaar en gemotiveerd om door te leren? Dan moet je absoluut even de tijd nemen om deze vacature te lezen. Voor een ontzettend leuk bedrijf in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.

Industrieel reinigen is echt vakmanschap en zeker niet te vergelijken met regulier schoonmaakwerk bij een vakantiepark, kantoor of zorginstelling. Als industrieel reiniger werk je op verschillende locaties om allerlei objecten schoon te maken zoals installaties, productiehallen, gebouwen, machines en bruggen. Dit doe je deels met hand en deels met professioneel schoonmaakgereedschap. Denk hierbij aan een hogedrukspuit, en schrob- en zuigmachines.

De werkzaamheden zijn erg divers en je komt op veel plekken. Dit maakt jouw werk leuk en afwisselend. De klussen doe je voor zakelijke en particuliere klanten. De werktijden zijn ook erg omvangrijk en kunnen dagelijks verschillen. Soms werk je overdag, soms ’s avonds maar ook ’s nachts komt wel voor. Het kan zelfs zo zijn dat je wordt in gepland op een project waarbij je moet overnachten. Je dient dus erg flexibel te zijn.

Je komt te werken bij een betrokken werkgever. Werkkleding, laarzen, schoenen en overige PBM’s staan al voor je klaar. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In overleg kan je certificaten halen voor het werken met een hoogwerker, heftruck of een bewijs voor veilig werken langs de weg.

Als industrieel reiniger kun je fulltime aan de slag. Het salaris is conform cao schoonmaak en ligt tussen €10,94 en €13,78 bruto per uur exclusief toeslagen. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen maak je kans op een vaste aanstelling.

Functie-eisen

• flexibele instelling om verschillende werktijden te werken
• hands-on mentaliteit, niet bang voor vieze handen
• woonachtig maximaal 30 km vanaf Hoogeveen
• bezit van rijbewijs B en C en een geldig VCA zijn pre’s

Ben jij de industrieel reiniger die wij zoeken? Neem dan contact met ons op! Solliciteren kan via onderstaande sollicitatie-button. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Tel.: 050 206 0092/ Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via