Vacature: Shovelmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik je over ervaring als shovelmachinist en heb je daarnaast interesse in mechanica en elektronica? Ja? Fantastisch! Dan hebben wij namelijk een baan beschikbaar waarin je jouw passie voor beide kunt combineren en waar je zelfs de kans krijgt om je te ontwikkelen tot technisch medewerker!

Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat actief is in de recycling industrie. Met hun internationale dienstverlening hebben zij zich ontwikkeld tot dé specialist in het recyclen van industriële reststoffen. In de eerste instantie ga je als shovelmachinist aan het werk. Die doe je vanuit de productielocatie in de buurt van Delfzijl. Hier wordt industrieel restafval verwerkt tot alternatieve brandstof voor bijvoorbeeld cementovens en elektriciteitscentrales. Waar het restafval binnenkomt help jij met behulp van een shovel om dit te verladen naar de juiste plekken op het terrein. Omdat het restafval uit kleine deeltjes bestaat kan de omgeving erg stoffig zijn. Hier moet je dus tegen kunnen.

Als uitbreiding op jouw shovelwerkzaamheden krijg je de kans om je te ontwikkelen tot medewerker technische dienst. Hiervoor is affiniteit met mechanica en elektronica een vereiste. Op den duur is het de bedoeling dat de technische dienst gaat ondersteunen en meehelpt met het oplossen van mechanische en elektrische storingen aan machines op het terrein.

We bieden jou dus een werkplek waarbij je door het volgen van interne opleidingen kunt doorgroeien tot medewerker technische dienst. Daarnaast bieden we jou een fulltime baan waarbij jouw bruto uurloon tussen de €11,- en €14,- zal liggen.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een shovel certificaat
• je bent in het bezit van een VCA-certificaat
• je kunt in een stoffige omgeving werken
• je hebt ervaring in een technische omgeving

Past bovenstaande vacature van shovelmachinist perfect bij jou? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via