Vacature: Bbl constructiebankwerker

  • Salaris Tussen € 4,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met techniek en wil jij opgeleid worden in de metaalsector? Wellicht is een bbl-opleiding tot constructiebankwerker wat jij zoekt!

Een constructiebankwerker is een technicus die zich bezighoudt met het vervaardigen en monteren van roestvrijstalen metaalconstructies. Het kan hierbij gaan om complete constructies, maar ook om constructiedelen. Je bent (deels) inzetbaar als lasser (TIG), maar ook andere bewerkingstechnieken behoren tot de vaardigheden van de meeste constructiebankwerkers. Denk hierbij aan verspanen, zagen, versnijden en zetten.

Als bbl-leerling constructiebankwerker kun je terecht bij het bedrijf van onze opdrachtgever. Deze richt zich op onderdelen van de luxe scheepsbouw, denk hierbij bijvoorbeeld aan de relingen. Het leuke van dit bedrijf is dat de gemaakte eindproducten ook direct door hen zelf gemonteerd worden op de schepen. In deze functie ben je dus af en toe ben je ook op locatie om bijvoorbeeld de relingen op een 110 meter luxe jacht te monteren. Gaaf toch?!

Het volgen van een bbl-opleiding is een werken en leren traject. Je leert het vak doordat je direct wordt meegenomen in de werkzaamheden. Jarenlang in de schoolbanken vertoeven is dus verleden tijd! Bovendien ontvang je ook direct salaris want jouw gewerkte uren worden gewoon keurig uitbetaald.

De opleiding duurt twee jaren en doe je via Abiant. Wanneer je de opleiding hebt afgerond maak je kans op een dienstverband rechtstreeks bij de opdrachtgever. Tijdens de opleiding draai je gewoon mee met de werktijden binnen het bedrijf en werk je van 07:00 uur tot 16:00 uur.

Functie-eisen

• duidelijke affiniteit met metaalsector
• een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige instelling
• bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• VCA certificaat is een pre

Wil jij opgeleid worden tot constructiebankwerker? Solliciteer dan direct! Ben jij al constructiebankwerker en ook geïnteresseerd om bij dit bedrijf te werken? Ook dan nodigen wij jou uit te solliciteren.

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. Tel.:0513 22 70 00/ Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via