Vacature: Schoonmaker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104745

Over de functie

Ben jij parttime beschikbaar en op zoek naar schoonmaakwerk? Lees dan snel verder. Misschien is deze vacature voor schoonmaker in een winkel precies wat jij zoekt!

In deze functie ga je aan het werk in een supermarkt. Je zorgt voor een nette en schone omgeving voor klanten en medewerkers. Het werk doe je zowel met de hand als machinaal. De vloer schrob je bijvoorbeeld met een schrobmachine maar het meubilair neem je af met een natte doek. Daarnaast draag je zorg voor het schoonmaken van de broodafdeling, kantine en sanitair.

De werktijden zijn deels binnen de openingstijden van de winkel. Hoewel er niet van je verwacht wordt om de klanten te helpen, kan het best voorkomen dat een klant jou aanspreekt om iets te vragen. We zijn daarom op zoek naar een vriendelijke, behulpzame schoonmaker die hulp vraagt aan een collega winkelmedewerker wanneer dit nodig is.

Het gaat om een parttime functie voor langere tijd. De werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Het gaat om enkele uren per dag tussen 17:00 uur en 21:00 uur. Afhankelijk van de vestiging waar je werkzaam bent, is er ook de mogelijkheid om ’s ochtends te werken en om 06:00 uur te beginnen.

Het salaris wordt bepaald op basis van jouw leeftijd en ervaring. Dit zal tussen €10,- en €11,- bruto per uur zijn. Bij een woon-werkafstand vanaf circa 17 km enkele reis, ontvang je €15,- per week aan reiskostenvergoeding.

Functie-eisen

• ervaring als schoonmaker is een pre

Ben jij de schoonmaker bent die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via