Vacature: Werkplaatstimmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veenwouden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Houd jij van klussen en vind je het leuk om dingen van hout te fabriceren? Heb jij ruimtelijk inzicht en ben je op zoek naar een fulltime baan? Maak van jouw hobby je werk en wordt werkplaatstimmerman!

Vanwege aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever in Friesland, op zoek naar een medewerker in de timmerfabriek. Als timmerman bewerk je grote stukken hout tot kozijnen en deuren. Hierbij is het belangrijk dat je aardig kan rekenen en ruimtelijk inzicht hebt. Voordat je begint te zagen, heb je al precies in je hoofd hoe je te werk gaat. Op deze manier werk je zeer efficiënt met hout, en is de verspilling minimaal. Na het zagen van het hout, monteer je de kozijnen en deuren.

Als werkplaatstimmerman ga je aan de slag in de timmerfabriek in de omgeving van Veenwouden. Je werkt hier samen met drie collega’s. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en gezellig.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week voor langere tijd. De werktijden zijn van 07:30 tot 17:00. Enige ervaring in de timmerindustrie is gewenst maar geen vereiste. Met een enthousiaste instelling en affiniteit met hout kom je ook in aanmerking voor deze functie. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en ligt tussen €11,32 en €15,42 bruto per uur.

Functie-eisen

• ruimtelijk inzicht en goede rekenvaardigheid
• ervaring als werkplaatstimmerman is een pre

Enthousiast geworden om als werkplaatstimmerman aan de slag te gaan? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Telefoonnummer 050 206 00 92/ Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via