Vacature: Medewerker slagerij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Standplaats Noordlaren
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een klantvriendelijke topper die graag mensen helpt? Werk jij daarnaast hard en ben je op zoek naar een leuke baan in het weekend? Voor een slagerij ten zuiden van Groningen zoeken wij per direct een winkelmedewerker die het team komt versterken.

In deze slagerij ben jij hét gezicht voor de klanten. Samen met jouw collega’s voorzie jij de bezoekers van al het lekkers dat de slagerij te bieden heeft. Het vlees maak je achter in de zaak toonbank klaar, wanneer je dit hebt gedaan vul je de mooie brede vitrine. Met jouw enthousiaste en klantvriendelijke houding maak jij het de bezoekende klanten naar hun zin. Je werkt netjes en zorgt er met jouw collega’s voor dat de winkel er altijd tiptop uitziet. Je draait je hand dan ook niet om voor de schoonmaakwerkzaamheden die af en toe verricht moeten worden. Ook help je waar nodig achter in de slagerij bij het schoonmaken van werkbanken, machines en andere zaken.

Je gaat werken op vrijdag en zaterdag van ongeveer 10:00 tot 18:00 uur. In totaal draai je gedurende een week zo’n 16 uren mee in de zaak. Je komt te werken in een hecht team en samen zorgen jullie ervoor dat alle klanten meer dan tevreden de winkel verlaten.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• werkervaring in een slagerij (pre)

Ben jij de slagerij medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via